logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Javni uvid i javna rasprava na temu: Prijedlog izmjena i dopuna RP Čobanija

Grad Sarajevo obavještava zainteresovane građane i pravna lica, da je u toku javni uvid u Prijedlog izmjena i dopuna RP „Čobanija” od 24.06. do 08.07.2016. godine, u terminu od 9 do 15 sati u prostorijama MZ "Skenderija - Podtekija" (ul. Skenderija br.5)

Javna rasprava  održat će se u petak 08.07.2016. godine u 16.30 sati u  u prostorijama MZ Skenderija - Podtekija (ul. Skenderija br.5).

 

Read more...

Javna rasprava - o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom

Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine je na 12. sjednici od 21.04.2016. godine, razmatrao Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, isti prihvatio Zaključkom broj: 02-02-678/16 od 25.04.2016. godine, te zadužio predlagača zakona da organizuje i provede javnu raspravu.

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom održat će se u sali Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine u ponedjeljak 04.07.2016. godine u terminu od 12:00 - 14:00 sati.

 

 

 

Read more...

Ministrica Đapo primila u posjetu predstavnike Aarhus centra u BiH

Ministrica okoliša i turizma u Vladi Federacije BiH dr. Edita Đapo sa suradnicima primila je jučer predstavnike „Aarhus centra u BiH“. „Aarhus centar u BiH“, Sarajevo zajedno sa organizacijama civilnog društva za uspostavljanje BiH sektorskog mehanizma u oblastima okoliš, transport i energija u procesima EU integracije (SECO ETE): Centar za održivi ravoj, Brčko distrikt BiH; Centar za menadžment, razvoj i planiranje MDPi, Doboj; Centar za okolišno održivi ravoj, Sarajevo; Društvo za istraživanje i razvoj, Tuzla; Eko Element, Bugojno; Eko Most, Mostar; LIR Evolucija, Banja Luka; pokreću inicijativu za usvajanje Strategije usklađivanja propisa sa pravnom stečevinom EU u oblasti zaštite okoliša i Akcionih planova za provođenje strategije u entitetima i Brčko distriktu BiH.

Read more...

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Podržavnje kampanje

Biblioteka

Arhiva

Newsletter
Donatori


 


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign