logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Obavještenje o stavljanju na javni uvid Nacrta studije uticaja na životnu sredinu sa Planom o upravljanju otpadom za projekat Vjetroelektrane Grebak

Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dostavljen je Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu sa Planom o upravljanju otpadom za projekat Vjetroelektrane Grebak, ukupne instalirane snage od 49,5 MW, na teritoriji opštine Nevesinje.

 

Nosilac izrade studije sa planom je Javna naučno-istraživačka ustanova „Institut za zaštitu i ekologiju Republike Srpske“ Banja Luka. Na osnovu člana 69. Zakona o zaštiti životne sredine, („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 71/12 i 79/15), Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu sa Planom o upravljanju otpadom za projekat Vjetroelektrane Grebak, ukupne instalirane snage od 49,5 MW, na teritoriji opštine Nevesinje, stavlja se na javni uvid i objavljuje se na internet stranici Ministarstva.

 Javni uvid u nacrt Studije uticaja na životnu sredinu sa Planom o upravljanju otpadom obezbijeđen je na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx i u prostorijama Opštine Nevesinje, u periodu od 10.07.2020. do 10.09.2020. godine.

 

Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održaće se 27.07.2020. godine, u prostorijama  Opštine Nevesinje, Velika sala Skupštine opštine Nevesinje sa početkom u 10 časova.

Primjedbe i sugestije na Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu, mogu se dostaviti na adresu Ministarstva ( Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izvor: vladars.net

 

 

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign