logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Obavještenje o izradi radnih verzija podzakonskih akata u vezi sa upravljanjem otpadom

Obavještavamo zainteresovanu javnost da je urađena radna verzija Pravilnika o sadržini, načinu vođenja i izgledu registra izdatih dozvola za upravljanje otpadom i prijedlog Odluke o prestanku važenja Odluke o koeficijentima za obračun naknade za opterećivanje životne sredine ambalažnim otpadom i ciljevima upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom za 2015. i 2016. godinu i Odluke o koeficijentima za

 

obračun naknade za opterećivanje životne sredine ambalažnim otpadom i ciljevima upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom za 2017. i 2018. godinu.

Prilikom izrade ovih akata ispunjeni su uslovi iz člana 4. Smjernica za postupanje republičkih organa uprave i konsultacijama u izradi zakona („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 123/08 i 73/12). Procjena je da je da su i Pravilnik i Odluka od interesa za javnost, te su objavljeni na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju radi dostavljanja primjedbi i sugestija u roku od 15 dana od objavljivanja na e mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Izvor: MPUGE

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign