logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Obavještenje o stavljanju na javni uvid Nacrta Studije uticaja na životnu sredinu postrojenja za hemijski tretman opasnog otpada, sanaciju gudronske lagune i njene pripreme za odlaganje solidifikata na lokaciji u krugu „Rafinerije nafte Brod“

 

Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dostavljen je Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu „Rafinerije nafte Brod“ a.d, opštine Brod, za odobravanje Studije uticaja na životnu sredinu  postrojenja za hemijski tretman opasnog otpada, sanaciju gudronske lagune i njene pripreme za odlaganje solidifikata na lokaciji u krugu „Rafinerije nafte Brod“ a.d, opštine Brod, čiji je nosilac izrade Institut za građevinarstvo „IG“ Banja Luka, naučno istraživački institut Banja Luka. Na osnovu člana 69. Zakona o zaštiti životne sredine, („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 71/12 i 79/15), Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu stavlja se na javni uvid i objavljen je na internet stranici Ministarstva:
Javni uvid u nacrt Studije na životnu sredinu  postrojenja za hemijski tretman opasnog otpada, sanaciju gudronske lagune i njene pripreme za odlaganje solidifikata na lokaciji u krugu „Rafinerije nafte Brod“ a.d, opštine Brod, obezbijeđen je na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju i u prostorijama Opštine Brod, u periodu od 2.04.2018. do 2.06.2018. godine.
avna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održaće se 20.4.2018. u prostorijama Opštine Brod sa početkom u 11 časova.
Primjedbe i sugestije na Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu sredinu postrojenja za hemijski tretman opasnog otpada, sanaciju gudronske lagune i njene pripreme za odlaganje solidifikata na lokaciji u krugu „Rafinerije nafte Brod“ a.d, opštine Brod , mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 
Izvor: MPUGIE
 

 

 

 

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign