logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Javna rasprava - za Kamen Dračevo – pogon za eksploataciju i preradu tehničko - građevinskog kamena

 

 Investitor KAMEN DRAČEVO d.o.o. Čapljina - Doljani 73, 88 300 Čapljina, dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole – Studiju o uticaja na okoliš za - pogon za eksploataciju i preradu tehničko-građevinskog kamena krečnjaka (površina ekstrakcionog polja 10,6 ha).

Obrađivač zahtjeva za izdavanje okolišne dozvole je – INZIO - Institut za zaštitu i ekologiju i obrazovanje d.o.o. Tuzla.

 

U postupku uključivanja javnosti, zahtjev za izdavanje okolinske dozvole za investitora KAMEN DRAČEVO d.o.o. Čapljina - pogon za eksploataciju i preradu tehničko-građevinskog kamena krečnjaka (površina ekstrakcionog polja 10,6 ha) je prezentiran na veb stranici Ministarstva radi davanja mišljenja. Materijal sa Prilozima može se pogledati u prostorijama: Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolinske dozvole, u ulici Maka Marulića br 2, prvi sprat– soba 108.
Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole/ Studije o utjecaju na okoliš je 30 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.
Javna rasprava će se održati 04.05.2018. godine, u prostorijama općinska dvorana zgrada MUP-a)u Čapljini, sa početkom u 12.00 sati.
Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma
M. Marulića 2 
71000 Sarajevo

Studija o uticaju na okoliš

Izvor: FMOIT

 

 

 

 

 

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign