logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Obavještenje o stavljanju na javni uvid Nacrt studije uticaja na životnu sredinu projekta farme za tov krupne stoke u MZ Polje, opština Derventa

Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dostavljen je Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu projekta farme za tov krupne stoke kapaciteta 720 grla sa popratnim objektima i sušarom sa plinskom stanicomo u MZ Polje, opština Derventa, čiji je nosilac izrade „HEMO-pral“ d.o. Modriča, ulica Trebavska br. 11. Na osnovu člana 69. Zakona o zaštiti životne sredine, („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 71/12 i 79/15), Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu stavlja se na javni uvid i objavljuje se na internet stranici Ministarstva.  Nosilac projekta je firma „Poljoprivrednik“ d.o.o Derventa.
 
Javni uvid u nacrt Studije na životnu sredinu projekta farme za tov krupne stoke kapaciteta 720 grla sa popratnim objektima i sušarom sa plinskom stanicomo u MZ Polje, opština Derventa, obezbijeđen je na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju:  
i u prostorijama Opštine Derventa, u periodu od 18.05.2018. do 18.07.2018. godine.
Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održaće se 8.6.2018. u prostorijama Opštine Derventa sa početkom u 11 časova.
Primjedbe i sugestije na Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu sredinu projekta, farme za tov krupne stoke kapaciteta 720 grla sa popratnim objektima i sušarom sa plinskom stanicomo u MZ Polje, opština Derventa, mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Izvor: MPUGZO
 

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign