logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole po II put, investitora "ECCO CRIMA " d.o.o. Prozor – Rama za mHE na rijeci Rama (5 mHE u nizu): Gradina, Modri vir, Crni most, Gračanica i Marina pećina, ukupne instalirane snage 3,462 MW

Javni uvid u Zahtjev u postupku ponovnog izdavanja okolišne dozvole, nakon isteka roka Rješenja od 5 godina, pogona i postrojenja za izgradnju I korištenje mHE na rijeci Rama (5 mHE u nizu): Gradina, Modri vir, Crni most, Gračanica i Marina pećina, ukupne instalirane snage 3,462 MW.

 

Investitor "ECCO CRIMA" d.o.o. Prozor – Rama dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za ponovno izdavanja okolišne dozvole za izgradnju I korištenje mHE na rijeci Rama (5 mHE u nizu): Gradina, Modri vir, Crni most, Gračanica i Marina pećina, ukupne instalirane snage 3,462 MW.

 

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Hamdije Čemerlića br.2.

 

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

 

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Hamdije Čemerlića 2
71000 Sarajevo

 

Na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma dostupan je Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole zajedno sa prilozima.

Izvor: fmoit.gov.ba

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign